Mar van der Plas (Rijschoolhouder)

… is in december 1992 begonnen met zijn rijschool. Door de groei telt de rijschool momenteel naast de rijschoolhouder nog twaalf medewerkers.  Iedere instructeur heeft een ruime ervaring in deze branche.

De lessen worden afgenomen in een Opel VIVARO met een aanhangwagen van 6.08 meter, die aan alle eisen voldoet die het CBR stelt.

Vanaf oktober 2001 is Verkeersschool van der Plas zich ook gaan richten op de aanhangwagen (E bij B). De kandidaat heeft vaak enige ervaring met het rijden met een aanhangwagen daarom wordt deze opleiding vaak in één of in anderhalve dag afgerond.

Voordat je weet dat deze opleiding wel haalbaar is doe je eerst een intest van twee uur. Na deze intest bespreekt de instructeur samen met jou wanneer deze eendaagse of anderhalve daagse opleiding valt.

 

Op die dag moet je meenemen

één geldig Nederlands rijbewijs met de volgende eisen:

  1. Niet gescheurd
  2. Bestaande uit één geheel
  3. Duidelijk leesbaar
  4. Herkenbaar op de pasfoto
  5. Het rijbewijs mag niet verlopen zijn

De rijschool is ook afhankelijk van het CBR wanneer er plaats is om het praktijkexamen in te delen, dus geeft u tijdig op voor de praktijklessen dan kunnen wij er rekening mee houden en voorkomt teleurstelling dat er een wachttijd is.