Wat houd een spoedopleiding in?

Het voordeel van een spoedopleiding is, dat je meerdere blokuren (2uur) per week lest, dan ben je de geleerde stof nog niet vergeten van de vorige les en het helpt de te leren stof beter te bevatten. Omdat je van tevoren een intest hebt gedaan weet je vooraf al wat de totale kosten bedragen tot en met het eerste examen.

De rijlessen voor een spoedopleiding worden altijd van maandag t/m vrijdag overdag ingedeeld (van 08.00 t/m 18.00). In de week wanneer je de intest hebt gedaan wordt er een rooster gemaakt wat afgestemd is op jouw tussentijdse toets, ongeveer één tot anderhalve week later volgt dan het praktijkexamen. Bij een spoedopleiding zit één herexamengarantie, dus mocht het de eerste keer niet lukken dan betalen wij het eerste herexamen.

 

Hoe verloopt de opleiding

De opleiding start met een intest van een uur. Na deze intest bespreekt de instructeur de mogelijkheden samen met jou en het aantal weken waarin jij de lessen wilt volgen. Samen met de afdeling planning van onze verkeersschool worden alle rijlessen, TTT en examen vastgelegd.

Uiteindelijk ga je op voor het praktijkexamen, voorafgaand op het praktijkexamen ga je nog een lesuur voorrijden.

Het uur voorrijden helpt je om weer even in het ritme te komen en wat gezonde spanningen opzij te zetten.